Funktionärer sökes till årets Midsommarfirande!

Vi söker funktionärer till årets Midsommarfirande. Midsommar i Jukkas är en tradition och väldigt omtyckt av många, vi har som oftast ett stort antal besökare och det är en väldigt trevlig tillställning som vi är stolta över.

Men för att vi ska kunna fortsätta så behöver vi bli fler funktionärer, i dagsläget är vi en mindre grupp mest bestående av styrelsemedlemmar som ror ihop Midsommarfirandet. Och desto fler vi är desto bättre kan vi genomföra det. 🙂

Inga förkunskaper krävs och man kan hjälpa till med stort som litet, det är inget enormt arbete inför detta firande och ju fler vi kan vara som hjälps åt desto mindre arbete blir det. Vi ser också alltid till att hjälpas åt och turas om med uppgifter så att alla som hjälper till också har möjlighet att gå runt och mingla på firandet om man vill det.

Låter detta intressant och känner du för att arbeta för en levande by? Kom gärna på vårt första planeringsmöte inför Midsommar.

Kontakta Matilda Häggroth på 070-1881515 om du vill vara med så meddelar vi när vi bestämt datum för mötet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s